Over ons

Van links naar rechts:
Praktijkondersteuner Nicole de Groot
Huisarts Sophie Strumphler
Huisarts Inge Kettenis
Doktersassistente Annette Grootveld
Doktersassistente Celina van Rhijn

Samen doen wij ons uiterste best om u persoonlijke, goede zorg te bieden.

Huisarts Inge Kettenis, BIG nr. 19063241501 (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)
Dokter Kettenis heeft tussen 2011 en 2013 samengewerkt met huisarts Jan Stuijfzand en is door hem opgeleid. In april 2013 heeft zij de praktijk van dokter Stuijfzand overgenomen. Voordat zij aan de huisartsopleiding begon, heeft zij de opleiding tot tropenarts afgerond (bestaande uit een stagejaar chirurgie, verloskunde en de internationale tropencursus aan het KIT in Amsterdam) en heeft zij vervolgens in Malawi gewerkt als enige arts in een districtsziekenhuis.

Huisarts Sophie Strumphler, BIG nr. 99031397401 (maandag, dinsdag en woensdagochtend)
Dokter Strumphler is een zeer ervaren huisarts sinds 1995, tevens kaderhuisarts Spoedzorg. Zij is lange tijd naast haar werk als huisarts docent aan de Huisartsopleiding van het LUMC geweest.

Doktersassistente Annette Grootveld (maandagmiddag, dinsdag, woensdag, vrijdag)
Annette is sinds 1 januari 2019 in ons team gekomen. Als geboren en getogen Wassenaarse zal zij voor velen een bekend gezicht zijn.
U kunt bij haar terecht met al uw vragen: voor het maken van afspraken, het opvragen van uitslagen, controleren van urine, meten van uw bloeddruk, aanstippen van wratten, oren uitspuiten, maken van uitstrijkjes, etc.

Praktijkondersteuner Nicole de Groot (maandag, woensdag en donderdag)
Nicole is al sinds 1990 werkzaam geweest bij dokter Stuijfzand, aanvankelijk als doktersassistente en de laatste jaren als praktijkondersteuner. Op 12 maart 2015 vierden wij haar 25-jarig jubileum!
Nicole begeleidt o.a. patiënten met diabetes, hart- en vaatziekten, COPD, astma en bezoekt ouderen aan huis.

Doktersassistente Celina van Rhijn (maandag, woensdagochtend en donderdag)
Sinds 1 september 2015 is Celina ons team komen versterken. U kunt bij haar terecht met al uw vragen: voor het maken van afspraken, het opvragen van uitslagen, controleren van urine, meten van uw bloeddruk, aanstippen van wratten, oren uitspuiten, maken van uitstrijkjes, etc.

Wij nemen sinds 1 januari 2020 geen nieuwe patiënten meer aan.