Over ons

Van links naar rechts:

Huisarts Bart van Kerkhof
Praktijkondersteuner Nicole de Groot
Huisarts Inge Kettenis
Doktersassistente Celina van Rhijn
Doktersassistente Vera Veltkamp

Samen doen wij ons uiterste best om u persoonlijke, goede zorg te bieden.

Huisarts Inge Kettenis, BIG nr. 19063241501 (maandag, dinsdag, woensdagochtend en vrijdag)
Dokter Kettenis heeft tussen 2011 en 2013 samengewerkt met huisarts Jan Stuijfzand en is door hem opgeleid. In april 2013 heeft zij de praktijk van dokter Stuijfzand overgenomen. Voordat zij aan de huisartsopleiding begon, heeft zij de opleiding tot tropenarts afgerond (bestaande uit een stagejaar chirurgie, verloskunde en de internationale tropencursus aan het KIT in Amsterdam) en heeft zij vervolgens in Malawi gewerkt als enige arts in een districtsziekenhuis.

Huisarts Bart van Kerkhof, BIG nr. 39921139001 (maandag, dinsdag en donderdag)
Dokter van Kerkhof is wegens ziekte van collega Strumphler sinds oktober 2020 ons team komen versterken. Hij is opgeleid in Leiden, en heeft in huisartspraktijken in Leiderdorp en Sassenheim gewerkt.

Praktijkondersteuner Nicole de Groot (maandag, woensdag en donderdag)
Nicole is al sinds 1990 werkzaam geweest bij dokter Stuijfzand, aanvankelijk als doktersassistente en vervolgens als praktijkondersteuner. Op 12 maart 2020 was zij 30 jaar in dienst!
Nicole begeleidt o.a. patiĆ«nten met diabetes, hart- en vaatziekten, COPD, astma en bezoekt ouderen aan huis.

Doktersassistente Celina van Rhijn (maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdagochtend)
Sinds 1 september 2015 is Celina bij ons werkzaam. U kunt bij onze assistentes terecht met al uw vragen: voor het maken van afspraken, het opvragen van uitslagen, controleren van urine, meten van uw bloeddruk, aanstippen van wratten, oren uitspuiten, maken van uitstrijkjes, etc.

Doktersassistente Vera Veltkamp (maandag, donderdag en vrijdag)
Per 1 september 2022 start Vera in ons team. Zij brengt een schat aan ervaring mee vanuit de huisartsenpost, alwaar zij als triagist jarenlang werkzaam is geweest, en vanuit andere huisartsenpraktijken.