Coronavirus en -vaccinatie

Update 25-09-2021

Het dringend advies tot dragen van een mondkapje in het Gezondheidscentrum blijft van kracht, ook na de versoepelingen m.i.v. vandaag. Hiermee volgen wij het beleid van het HMC. 

Update 15-09-2021

Coronavaccinatiebewijs

Het is in de afgelopen maanden gebleken dat niet iedereen die door ons is gevaccineerd de vaccinaties kan terugvinden in de Coronacheck website of -app, ondanks dat de vaccinaties wel vanuit de praktijk aan het RIVM waren doorgegeven. Is dit bij u het geval, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit per email aan de assistente te laten weten, zodat wij alsnog een QR code voor u kunnen aanmaken. 

Update 06-07-2021

Coronavaccinatiebewijs

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

Belt u dan met de praktijk, of, beter nog, stuur ons een bericht via MijnGezondheid.net (kan ook via de app Medgemak).

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

Update 05-10-2020

Bij betreden van het Gezondheidscentrum wordt u gevraagd een mondkapje te dragen. Wilt u deze van thuis meenemen s.v.p.?